Van Schoot Pompcentrum ondersteund fantastische projecten

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.
Wij voorzagen het team van “Ambulance Team Rotterdam Rijmond” van geborduurde polo’s. Het geld komt ten goede aan onderzoek om kanker te kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Wij hebben ons steentje bijgedragen aan het succes van dit team. Ook in ons eigen team zijn collega’s die deze ziekte zelf hebben meegemaakt of in hun directe omgeving hiermee te maken kregen. Op deze manier willen wij onze betrokkenheid tonen.

Meer informatie over dit jaarlijkse loopevenement voor het goede doel vindt u onder www.roparun.nl website.

Sponsoring Stichting 71%

Logo Stichting 71% Naast de sponsoring van het “Ambulance Team Rotterdam Rijmond” sponsorden wij ook Stichting 71%. Ooit ontstaan uit een privé-initiatief van Marti Pluygers en naar partner Jan Wesseldijk, is dit uitgegroeid tot een volwaardige Stichting: “Stichting 71% “Water met een doel”.

Hun doelstelling:
“Stichting 71% ondersteunt jonge mensen en leefgebieden in Tanzania en Gambia voor een betere en leefbare wereld waarin een goede schone toekomst realiseerbaar is.”
Voor meer informatie verwijzen wij naar hun website: www.71procent.nl.