Oog voor detail

 

Andrea van Schoot

Andrea van Schoot – algemeen directeur


Of het nu gaat om een maatpak, truien voor een bouwbedrijf of de zomercollectie van een groot warenhuis, elk kledingstuk dat vermaakt moet worden, vraagt om precisie. Het moet goed zitten en het moet het imago van uw bedrijf ondersteunen. Daar hebben wij oog voor.

Onze passie voor kleding begon ooit in een herenmodezaak in Oldenzaal. In de achterkamer van de winkel begonnen we met verstelwerk. Dat is meer dan 35 jaar geleden, eerst voor klanten en later ook voor collega-winkeliers. Kleren maken de man en dus moet het goed zitten. Dat was én is ons uitgangspunt.

De kwaliteit van ons verstelwerk heeft zich bewezen. In de loop der jaren kregen we steeds vaker het verzoek om dames- en herenkleding te veranderen, uit elk segment. Onze coupeuses werkten secuur en met liefde aan de kledingstukken, terwijl ons bedrijf bleef groeien.

Frank van Veen

Frank van Veen – commercieel directeur


Van Schoot Pompcentrum is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. We hebben twee ateliers in Polen, één in Nederland en een logistiek centrum nabij de grens van Duitsland en Nederland. Het handwerk van onze coupeuses wordt ondersteund door de hightech machines en ICT. We hebben een uitgekiend distributieproces om onze klanten de snelst mogelijke service te kunnen bieden.

Net als de afgelopen 35 jaar geleden vinden we het nog altijd heel belangrijk om elk kledingstuk met zorg te behandelen. Daarom houden we het complete werkproces in eigen hand. Van logistiek tot productie voelen wij ons verantwoordelijk. Van Schoot Pompcentrum is groot geworden met oog voor detail.

Groot en klein

 

Of het nu gaat om een hele kledingcollectie of een enkel kledingstuk. Onze coupeuses behandelen al uw kleding met zorg.

Voor detaillisten

Omdat niet iedereen dezelfde pasvorm heeft, biedt u uw klanten verstelservice aan. Daarbij wilt u er zeker van zijn dat kledingstukken snel en vakkundig worden vermaakt. Van Schoot Pompcentrum komt twee keer in de week kleding bij u ophalen en garandeert dat het binnen 3 werkdagen weer bij u in de winkel is. Met een unieke barcode kunnen wij uw kledingstukken tijdens het hele verwerkingsproces eenvoudig volgen.

Voor modebedrijven met meerdere filialen

Zoekt u naar één uniforme aanpak voor verstelwerk in al uw modefilialen? Van Schoot Pompcentrum maakt het u makkelijk. Onze coupeuses verzorgen op locatie scholingen op het gebied van afspelden van kledingstukken, maatvoering etc. Samen met u stellen we een eenduidige verwerkingswijze vast. Zo weten uw medewerkers in elk filiaal exact wanneer kleding wordt opgehaald en teruggebracht. De centrale facturatie, met specificaties per filiaal, nemen u een hoop administratief werk uit handen. Bij Van Schoot profiteert u ook van tijdelijke kledingopslag.

Voor bedrijven

Bedrijfskleding geeft uw medewerkers een professionele uitstraling en ondersteunt uw imago. Van Schoot Pompcentrum kan standaardkleding vermaken tot unieke bedrijfskleding. Kies voor thermal transfer seals, geborduurde logo’s of opgestikte badges. Samen creëren we een passende oplossing voor uw bedrijf.

Heeft u speciale wensen? Neem contact op met onze klantenservice.

Liefde voor het vak

 

Ten aller tijde welkom in ons Atelier in Oldenzaal of in ons Logistiek centrum in Bad Bentheim/Duitsland. De koffie staat klaar.

Maak kennis met onze medewerkers. Ze houden van hun vak. Of het nu gaat om transport of verstelwerk, onze collega’s werken met plezier en leveren vakwerk.

Onze klantenservice

Onze administratie

Onze accountmanagers

Bedrijfskleding/projecten/borduren

Logistiek

Aandacht voor onze omgeving

 

Van Schoot Pompcentrum wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom houden we in ons dagelijkse werk rekening met onze omgeving.

Schoner transport

  • Onze bedrijfsbussen zijn uitgerust met nieuwe, minder vervuilende dieselmotoren. Zo kunnen we een bijdrage leveren aan een schoner milieu.
  • We maken een efficiënte planning voor onze transportroutes om het aantal gereden kilometers en schadelijke uitstoot te beperken.

Duurzaam inkopen

  • Materialen en onderdelen die we inkopen voldoen aan de wettelijke milieueisen.

Eerlijke werkomstandigheden

  • Van Schoot garandeert eerlijke werkomstandigheden naar Nederlandse maatstaven voor alle medewerkers in al hun ateliers in Nederland en in Polen.